michelise

Alla inlägg under april 2015

Av Elise Michelle - 6 april 2015 23:04

Jag måste sluta klaga men jag vill ha sommar!
Liksom igår var det 30 grader i Hong Kong o typ 25 grader i LA o typ 20 grader i NYC
Liksom ja till sommar året om! Jag skojar inte, är inte ett stort fan av hösten/vintern. Det är liksom 5-15 grader här där vi bor o vädret är helt knäppt. Ena stunden haglar det o sen helt plötsligt så skiner solen o sen så efter bara några minuter regnar det?

Alltså jag vill ha sommar så jag kan va med vänner, skippa skolan, resa, ha på mig sommar/vår kläder som tex shorts o sånt. Jag har redan tagit fram mina sommar/vår kläder o lagt undan vinterkläderna

Oh alltså jag vill ha en bonfire! det ser ut o vara sjukt mysigt o roligt :)
Liksom lyssna på musik, prata, ha på sig somriga kläder, värme från elden o typ bara mys! :D
- Michelle

Av Elise Michelle - 4 april 2015 11:50

Idag är det påskafton och jag trodde att det var lördag igår så det blev lite förvirrande när vi var lediga på fredagen, haha!
Mamma o jag ska till gymmet och sen ska vi äta lite lunch och ikväll så ska vi till morfar och äta lite påskbuffé :)

Pappa och jag såg på filmen '"Gone girl" i torsdags. Det är en action/thriller, måste varna er att trots att den var bra så var den rätt konstig, haha svårt att förklara men om ni tycker att den låter spännande så se den;)
Imorgon ska vi till farmor och fira hennes födelsedag, vet inte riktigt om vi firar min lillebror också, tror inte för han fyller år på tisdag.
//Elise

Av Elise Michelle - 3 april 2015 21:22

Hej, så idag har jag faktiskt inte gjort så mycket förutom att ha kollat på ''The flash''  ''Taken 3'' och ''teen wolf'' så ja jag har inte gjort så mycket idag. 

Men jag hade typ värdens dåligaste hår dag så jag fixade till den och blev faktiskt riktigt nöjd, o det fick mig att tänka till lite om mitt hår, jag har ju alltid haft lugg så jag kanske vill börja ha snelugg eller något för jag har börjat tröttna på att alltid klippa den typ två gånger på en månad, mitt hår växer rätt så snabbt (speciellt på sommarn) så jag, men jag vet inte riktigt. 

Om jag ska göra det blir det nog i juni eller något, vill göra det när värmen har börjat komma tillbaka och varför vet jag inte riktigt (: 

Nej men vi får se, jag tror att jag vill göra det men idk. 


Bara så ni vet så kommer jag inte göra något speciellt på lovet så ha inte för högaförväntningar! Men imorgon ska vi gymma o sen så ska vi träffa farfar, han ska oka till Kina snart så vi ska hälsa på honom innan han åker. Jag fattar inte hur en 91-åring orkar åka i ca 24h+ två gånger på ett år?! Alltså han måste ju antingen åka till Sthlm eller Köpenhamn ( han tar flyget från kalmar så typ 3 h sammanlagt där) o sen så åker han typ ett annat flyg i ca 16 h + väntetid och allt o i den staden så finns det ingen flygplats så då måste han åka antingen bil i typ 2 h ( det beror på vilken flygplats) 

Sååå ja att resa till Kina tar tid men det är det värt! Jag är sjukt sugen på att åka o resa NU! 

- Michelle

Av Elise Michelle - 2 april 2015 22:56

nu är det lov! Så himla gutt, jag ska bara ta det lugnt och inte ha så mycket planerat.
Jag vill ju ta det lugnt o allt men ändå så tog jag med mig halva skåpet hem.
Men nej alltså längtar till sommarlovet då man är skolfri i typ 2,5 månad :)
Men idag så hade jag och Elise inget ork kvar av slutet av dagen och vi höll typ på o somna på den sista lektionen men ändå så åkte vi till gymmet runt 16.
Vi orkade inte köra ben pga av världens största träningsverk, vi körde lite blandat idag. Men nu ska jag kolla på en film så vi hörs!
- Michelle

(Gammal bild, ikke från idag)

Om oss:


Hej, vi heter Michelle o Elise och är 00:or
På vår blogg kommer ni få följa med oss i våra liv och se massa andra saker bl.a mode,fitness, och massa andra intressanta saker.

Insta: @lisan2000 @miniihuynh
snap: miinihuynh lisan00

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Vad tycker DU om bloggen?

Besöksstatistik

Arkiv

Mac OS X Normal Select Pointer

Ovido - Quiz & Flashcards